A notice regarding compatibility issue with the Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II and availability of firmware update service (About AF functions on Live View mode)

We wish to notify you that the AF functions of the following interchangeable lenses for Canon, which have been produced before May 11th, 2015 and have not updated firmware when there were the firmware update service announcements below, do not function in Live View mode when used on the Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II.

Kennisgeving betreffende compatibiliteitsproblemen met de Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II en de beschikbaarheid van de firmware-updateservice (over AF-functies in de Live View-modus)

Wij willen u op de hoogte brengen dat de AF-functie van de volgende verwisselbare objectieven voor Canon, die zijn geproduceerd vóór 11 mei 2015 en waarvan de firmware niet werd bijgewerkt met de onderstaande aankondigingen van firmware-updates, niet werkt in de Live View-modus bij gebruikt op de Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II.

Bericht omtrent compatibiliteitsproblemen met de EOS 80D en beschikbaarheid van firmware-updateservice

We melden u dat de AF-functies op de volgende verwisselbare objectieven voor Canon die geproduceerd werden voor 11 mei 2015 en waarvoor na aankondiging van firmware-updateservice geen firmware-updates zijn geïnstalleerd, niet werken in liveweergavemodus bij gebruik op de op 25 maart 2016 jongstleden in Japan uitgebrachte EOS 80D.

Mededeling omtrent compatibiliteitsprobleem met de EOS 5Ds en de EOS 5DsR, en beschikbaarheid van de firmware-updateservice

We hebben ondervonden dat de AF van de volgende verwisselbare objectieven voor Canon niet functioneert in liveweergavemodus wanneer gebruikt op EOS 5Ds en de EOS 5DsRde die sinds 18 juni in Japan te koop zijn. We bieden onze oprechte excuses aan gebruikers en potentiële kopers aan voor het eventuele ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt. De firmware-updateservice is al beschikbaar sinds dit hetzelfde geval is als met de release van de EOS 760D en de EOS 750D. Model A011 is met de recentste...