Kennisgeving inzake de compatibiliteit voor Canon EOS R met Tamron-objectieven voor Canon-vatting

Hierbij delen we u mee dat we de compatibiliteit voor algemeen gebruik(*1) hebben opgehelderd voor de volgende Tamron Di- en Di II-objectieven voor de Canon EOS R, die op 25 oktober 2018 werd uitgebracht, met de adapter voor Canon-vattingen(*2).

Firmware-updateservice (v2) nu beschikbaar voor Tamron-objectief 70-210mm F/4 Di VC USD (model A034) voor Canon

We zijn blij om mee te kunnen delen dat de firmware-update (naar versie 2) voor de 70-210mm F/4 Di VC USD (model A034) voor Canon nu beschikbaar is.

Notice about compatibility for Nikon Z7 with Tamron lenses

We would like to announce that we have discovered issues that some of Tamron Di/Di II series for Nikon mount models may not be operational properly on Nikon Z7, which was newly released on September 28, 2018, with Nikon Mount Adapter FTZ.

Firmware-updateservice (v2) nu beschikbaar voor Tamron-objectief 100-400 mm F/4.5-6.3 Di VC USD (model A035) voor Nikon/Canon

We zijn blij om mee te kunnen delen dat de firmware-update (naar versie 2) voor de 100-400 mm F/4.5-6.3 Di VC USD (model A035) voor Nikon/Canon nu beschikbaar is.

Mededeling over firmware-update voor Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD (Model A036)

We zijn blij om mee te kunnen delen dat de firmware-update voor de 28-75mm F/2.8 Di III RXD (model A036) voor spiegelloze full-framecamera's met E-vatting van Sony nu beschikbaar is. De firmware-update is beschikbaar via de body van Sony-camera's met E-vatting.

Firmware-updateservice is nu beschikbaar voor 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon met Canon EOS M50 (EOS Kiss M)

Dit is een update met betrekking tot onze aankondiging in maart over compatibiliteitsproblemen tussen de 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon en de Canon EOS M50-body (EOS Kiss M) die onlangs werd geïntroduceerd.

Melding over compatibiliteit tussen Canon EOS 6D X Mark II en Tamron objectieven (over functies van aberratiecorrectie door het objectief)

Graag wijzen we u op het volgende als u een Tamron-lens op de Canon EOS 6D Mark II gebruikt.

Melding over compatibiliteit tussen Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV en Tamron objectieven (over functies van aberratiecorrectie door het objectief)

Wij willen u vragen om, indien u een Tamron objectief met een Canon EOS 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV camera gebruikt de 'lensaberratiecorrectie' UIT te schakelen in het cameramenu vóór gebruik. U kunt de functie echter alleen uitschakelen in de programmamodi (Creatieve modi), d.w.z. in 'AE-programma', 'Sluitertijd', 'Diafragma' en 'Handmatig'.

A notice regarding compatibility issue with the Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II and availability of firmware update service (About AF functions on Live View mode)

We wish to notify you that the AF functions of the following interchangeable lenses for Canon, which have been produced before May 11th, 2015 and have not updated firmware when there were the firmware update service announcements below, do not function in Live View mode when used on the Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II.

Kennisgeving over firmware-update voor 18-200 mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon

We willen u op de hoogte brengen van de beschikbaarheid van een firmware-update voor onze 18-200 mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon.