18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC

Vastgelegd in een hartslag

18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC

Vastgelegd in een hartslag

Geraffineerd ontwerp en superieure eigenschappen. De slimme keuze om uw groeiende wereld te verkennen. Een elegante evolutie van de all-in-one zoomlens.

Deze buitengewone all-in-one zoomlens is geschikt voor feitelijk elke opnamesituatie die u met uw spiegelloze camera met verwisselbare lens ooit zult tegenkomen.* Licht, compact en een prachtig ontwerp; deze lens biedt het volledige zoombereik van 18mm groothoek tot 200mm tele (27 - 300 mm kleinbeeld eqv.).

Licht & compact

Een uitstekende partij voor de hedendaagse spiegelloze camera's met verwisselbare lens; deze aangenaam kleine, lichtgewicht 18-200mm VC biedt alle geavanceerde techniek die u nodig heeft om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen. Met het indrukwekkende zoombereik van wel 18-200mm kunt u alles fotograferen, van terloopse close-ups tot actiefoto's in het telebereik. Tamron's eigen VC (Vibration Compensation) beeldstabilisatie laat u scherpere foto's uit de hand maken bij praktisch elke lichtgesteldheid. Hoe meer u deze lens gebruikt, des te vaker wilt u deze lens bij de hand hebben bij het rondslenteren in de stad of tijdens langere reizen. Ontdek de wereld en maak fantastische opnames met de buitengewone 18-200mm VC.

Opnames van topkwaliteit

Met de 18-200mm VC maakt u scherpe en heldere opnames, ongeacht wat u fotografeert. De 19 jaar ervaring in de ontwikkeling van krachtige zoomlenzen heeft Tamron verwerkt in deze innovatieve, compacte lens met groot zoombereik. Het optische ontwerp maakt gebruik van een flink aantal speciale lenselementen die lensfouten voorkomen, met als resultaat scherpe en onberispelijke afbeeldingen.** U kunt met deze superieure lens al het moois dat u tegenkomt op elk moment fotograferen.

Ontwerp/kleur

Het gepolijste ontwerp en de professionele metallic afwerking vormt tezamen een compact geheel dat modieus, ergonomisch, goed draagbaar en gemakkelijk in het gebruik is. Met deze lens op uw camera bent u klaar om uw wereld om u heen in adembenemende opnames vast te leggen, precies zoals u dat ziet. Kies uit een zwart of zilverkleurig model dat bij uw camera past. Met dit unieke ontwerp heeft Tamron een perfecte balans gevonden tussen technische uitmuntendheid, elegantie en het plezier in fotograferen.

* Spiegelloze camera's met verwisselbare lens staan ook bekend als Compacte systeemcamera's.

** De lensoptiek bevat twee LD (Low Dispersion) lenselementen, drie asferische, gegoten glaselementen, een XR (Extra Refractive Index) element en een hybride asferisch element.

Bericht aan de gebruikers en potentiële kopers van de 18-200 mm F/3.5-6.3 Di III VC (model B011) voor Canon (EOS M)

Bedankt voor uw interesse in de objectieven van Tamron.
We hebben vastgesteld dat de Tamron 18-200 mm F/3.5-6.3 Di III VC (model B011) voor Canon (EOS M) met de oudere firmware niet naar behoren werkt met de onlangs geïntroduceerde Canon EOS M3-camera. We bieden onze oprechte excuses aan gebruikers en potentiële koper voor het eventuele ongemak dat dit kan hebben veroorzaakt.

Het verheugt ons u te kunnen melden dat er een firmware-updateservice beschikbaar is. Zie onze FAQ voor gedetailleerde informatie.

Brandpuntafstand [mm] 18-200
Grootste diafragmaopening F/3.5-6.3
Kortste scherpstelafstand [m] 0.50
Maximum zoompercentage 1:3.7
Filtermaat [mm] 62
Gewicht [g] 460
+ Meer bijzonderheden

Hier ontdekt u of dit objectief op uw camera past

Overige productkenmerken

VC (Vibration Compensation)

De VC-Beeldstabilisator zorgt voor scherpe en bewegingsvrije beelden en een rustig zoekerbeeld.

XR (Extra Refractive Index)-glas

Een speciaal soort glas met een bijzonder hoge brekingsindex voor grotere prestaties en een compactere constructie van het objectief.

ASL

Hybride asferische elementen zorgen voor een unieke beeldkwaliteit en compactheid.

LD (Low Dispersion)

Lenselement voor een grotere beeldscherpte en correctie van chromatische aberraties.

Internal Focusing (IF)-systeem

De uitschuiflengte van het objectief wijzigt niet bij het focussen en de grens van de autofocus van de wordt aanzienlijk korter over het volledige focusgedeelte.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Schrijf u hier in

Service & support