G2 Zoom objektiv

G2 Zoom objektiv

150-600mm | 70-200mm | 24-70mm

Raskere, skarpere, kraftigere - til og med enda finere!

Den nye generasjonen av Tamron zoomobjektiv, G2-serien, forbedrer nesten alle egenskaper hos sine populære forgjengere. Autofokusen er lynrask og bildestabiliseringen har blitt enda mer effektiv for å tillate frihåndsfotografering ved lengre lukkertider. Oppgradert optikk gir fantastisk bildekvalitet, og det nye designet med glatte metallhus er ikke bare elegant men også robust, og dessuten komplettert med værsikringer.

Tamron G2 – objektiv for kresne fotografer.

VILKÅR

  1. Denne kampanjen gjelder kun personer bosatt i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Latvia, Litauen, Island, Grønland og Færøyene.
  2. Cashback utbetales kun for objektiver som er kjøpt i kampanjeperioden, 1. februar - 31. mars 2018.
  3. Utbetaling skjer i lokal valuta innen 8 uker etter mottak av cashback-dokument.
  4. Objektivet må være importert via Focus Nordic AB og kjøpt av godkjent forhandler. Se forhandlerliste for kampanjen på www.tamron.no
  5. Cashback gjelder ikke brukte objektiver.
  6. Kampanjen er kun åpen for privatpersoner og foretak som er sluttbrukere. Den omfatter ikke foretak eller organisasjoner som har til hensikt å selge produktet videre.
  7. Cashback utbetales kun én gang per produkt/serienummer.
  8. Refusjonsskjema kan sendes via e-post eller vanlig post. Focus Nordic kan dog ikke holdes ansvarlig for post som ikke kommer fram tidsnok. Vi anbefaler derfor å sende e-post; cashback@focusnordic.se og heller ikke sende originalkvittering eller faktura. Ingen dokumenter vil bli returnert.
  9. Refusjonsskjema må være mottatt hos Focus Nordic senest 30. april 2018.
  10. Refusjon skjer kun med godkjennelse av disse vilkår.

 

Service og kundestøtte