Tietosuojailmoitus

Tietosuojailmoitus

Kiitos, että vierailit verkkosivustollamme https://www.tamron.eu/fi/ ja mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan. Henkilötietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilötiedot ovat tunnetun tai tunnistettavissa olevan henkilökohtaisia tai tosiasiallisen tilanteen tietoja. Näihin sisältyvät esimerkiksi täydellinen nimi, osoite, puhelinnumero ja syntymäpäivä, sekä kaikki muut tiedot, jotka voidaan yhdistää tunnistettavissa olevaan henkilöön.

Koska henkilötietoihin sovelletaan erityistä oikeudellista suojaa, keräämme ainoastaan tarpeellisen määrän tietoja verkkosivustomme näyttämiseksi ja palveluidemme tarjoamiseksi. Seuraavassa asiakirjassa on kuvattu verkkosivustollamme vierailusi yhteydessä keräämämme henkilötiedot, ja kuinka käytämme niitä.

Tietosuojakäytäntömme noudattavat lain vaatimuksia ja erityisesti Saksan tietosuojalakia (BDSG), Saksan telemedialaki (TMG) ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Keräämme, käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi vain välttämättömän määrän, jotta voimme tarjota tämän verkkosivuston, sisällön ja palvelut funktionaalisella tavalla, ja jotta voimme käsitellä pyynnöt ja soveltuvissa tapauksissa käsitelläksemme tilaukset tai sopimukset, jos tämä on laillisten intressien mukaista GDPR:n kohdan 6(1)(f) perusteella tai jos saatavilla on muun tyyppinen lupa. Tietojesi käyttäminen muihin tarkoituksiin tapahtuu vain ennakkosuostumuksesi jälkeen, ja käyttötarkoitukset ilmoitetaan tässä yhteydessä tarkasti, kuten esim. markkinointitietojen lähettäminen uutiskirjeen avulla.

Rekisterinpitäjä GDPR:n kohdan 4(7) perusteella

GDPR:n ja muiden jäsenmaita koskevien sisäisten tietosuojalakien sekä muiden tietosuojamääräysten mukaan on:

Tamron Europe GmbH
Robert-Bosch-Strasse 9
50769 Köln
Puh.: +49 (221) 669544-0
Faksi: +49 (221) 669544-404
info(at)tamron.de

Tietosuojavirkailijoiden nimi ja osoite

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavirkailijoihimme seuraavien yhteystietojen avulla:
Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: datenschutz@tamron.de
tai
soittamalla numeroon: +49 221 66 95 44 983

Verkkosivuston näyttäminen ja lokitiedostojen luonti

Järjestelmämme kerää automaattisesti tietoa sivuston lataavasta tietokoneesta ja tietokonejärjestelmästä jokaisella verkkosivuston latauskerralla. Tässä prosessissa kerätään seuraavat tiedot:

Tietojen käsittelyn laajuus

(1) Tiedot käytetystä selaimesta ja sen versiosta

(2) Sivuston lataavan laitteen käyttöjärjestelmä

(3) Laitteen IP-osoite

(4) Käyttöpäivämäärä ja -aika

(5) Verkkosivustoltamme ladattavat sivut ja resurssit (kuvat, tiedostot, muu sivuston sisältö)

(6) Verkkosivustot, joista käyttäjän järjestelmä siirtyy verkkosivustollemme (viittaajan seuranta)

Nämä tiedot tallennetaan järjestelmämme lokitiedostoon. Mitään näistä tiedoista ei tallenneta tietyn käyttäjän henkilötietojen kanssa, joten verkkosivuston yksittäinen käyttäjä ei ole tunnistettavissa.

- Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet

GDPR:n kohta 6(1)(f) (laillinen intressi). Lailliset intressimme muodostuvat seuraavien tavoitteiden varmistamisesta.

- Tietojen käsittelyn tavoite

Suoritamme tietojen kirjaamisen, jotta verkkosivustomme olisi mahdollisimman yhteensopiva kaikille käyttäjille ja jotta voimme suorittaa vianmääritystä ja estää väärinkäytön. Tämän vuoksi on tärkeää kirjata sivuston lataavan tietokoneen tekniset tiedot, jotta voimme reagoida mahdollisimman nopeasti virheisiin, IT-järjestelmään kohdistuviin hyökkäyksiin ja/tai verkkosivustomme toimintaan liittyviin virheisiin. Lisäksi nämä tiedot auttavat meitä optimoimaan verkkosivustoa ja takaamaan IT-järjestelmämme turvallisuuden.

- Tietojen säilytyksen kesto.

Edellä mainitut tekniset tiedot pyyhitään, kun niitä ei enää tarvita, jotta varmistetaan verkkosivuston yhteensopivuus kaikille käyttäjille, mutta vähintään kolme kuukautta verkkosivuston lataamisen jälkeen.

- Valitus- ja poistotoimenpiteet

Valitus- ja poistotoimenpiteet noudattavat vastustusoikeuden ja vaateiden yleisiä sääntöjä poistamisesta tietosuojalain mukaan, kuten tässä tietosuojailmoituksessa on jäljempänä kuvattu.

Verkkosivustomme erikoistoiminnot

Verkkosivustomme tarjoaa sinulle käytön aikana erilaisia toimintoja, joiden yhteydessä keräämme, käsittelemme ja tallennamme henkilötietoja. Selitämme alla mitä tiedoillesi tapahtuu:

Yhteydenottolomakkeet:

- Käsiteltyjen henkilötietojen laajuus

Yhteydenottolomakkeidemme avulla lähettämäsi tiedot.

- Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet

GDPR:n kohta 6(1)(a) (implisiittinen suostumus).

- Tietojen käsittelyn tavoite

Käytämme yhteystietolomakkeiden kautta kerättyjä tietoja vain tietyn yhteydenottolomakkeen erityisen yhteydenottopyynnön käsittelemiseen.

- Tietojen säilytyksen kesto.

Kerätyt tiedot poistetaan välittömästi pyyntösi käsittelemiseen jälkeen, jos laki ei ole määrännyt säilytysaikaa.

- Valitus- ja poistotoimenpiteet

Valitus- ja poistotoimenpiteet noudattavat vastustusoikeuden ja vaateiden yleisiä sääntöjä poistamisesta tietosuojalain mukaan, kuten tässä tietosuojailmoituksessa on jäljempänä kuvattu.

Uutiskirjeen rekisteröintilomake

- Käsiteltyjen henkilötietojen laajuus

Kirjoittamasi tiedot, kun rekisteröidyt tilaamaan uutiskirjeen.

- Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet

GDPR:n kohta 6(1)(a) (implisiittinen suostumus).

- Tietojen käsittelyn tavoite

Käytämme uutiskirjeemme rekisteröitymisnäytöllä tallennettuja tietoja ainoastaan uutiskirjeemme lähettämiseen. Tarjoamme uutiskirjeessä uutisia ja tietoja kaikista palveluistamme. Lähetämme sinulle rekisteröitymisesi jälkeen vahvistussähköpostiviestin, joka sisältää linkin, jota sinun tulee napsauttaa uutislehden tilausprosessin suorittamiseksi (kaksinkertainen tilaus).

- Tietojen säilytyksen kesto.

Uutislehtemme tilauksen voi lopettaa milloin tahansa napsauttamalla lopeta tilaus -linkkiä, joka sisältyy jokaiseen uutiskirjeeseen. Poistamme välittömästi kaikki tietosi peruutuksen jälkeen. Poistamme tietosi vastaavasti välittömästi keskeneräisen rekisteröitymisen jälkeen. Pidätämme oikeuden suorittaa poistamisen ilman erillistä ilmoitusta ja ilman ennakkoilmoitusta tai myöhempää ilmoitusta.

- Valitus- ja poistotoimenpiteet

Valitus- ja poistotoimenpiteet noudattavat vastustusoikeuden ja vaateiden yleisiä sääntöjä poistamisesta tietosuojalain mukaan, kuten tässä tietosuojailmoituksessa on jäljempänä kuvattu.

Verkkosivuston vierailujen tilastollinen analyysi – verkkoseuranta

Keräämme, käsittelemme ja tallennamme seuraavia tietoja, kun tätä verkkosivustoa tai tämän verkkosivuston yksittäisiä tiedostoja käytetään: IP-osoite, verkkosivusto, josta tiedostoa käytettiin, tiedoston nimi, käyttöpäivämäärä ja -aika, siirrettyjen tietojen määrä ja ilmoitus onnistuneesta käytöstä (verkkoloki). Käytämme näitä käyttötietoja ainoastaan nimettömässä muodossa verkkotarjoustemme jatkuvaan parantamiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Lisäksi käytämme tämän verkkosivuston vierailijoiden analysoimiseen seuraavaa verkkoseurantaa:

Google Analytics

- Käsiteltyjen henkilötietojen laajuus

Käytämme sivustollamme Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, USA, kutsutaan jäljempänä nimellä Google Analytics) verkkoseurantapalvelua. Google Analytics käyttää verkkoseurantaan evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön sekä selauskäyttäytymisesi analysoimisen (seuranta). Suoritamme tämän analyysin Google Analytics -seurantapalvelun avulla parantaaksemme jatkuvasti internet-palvelujamme ja niiden käytettävyyttä. Kun käytät verkkosivustoamme, tiedot siirretään Google LLC -yhtiön palvelimille ja niitä käsitellään sekä säilytetään Euroopan unionin ulkopuolella (esim. Yhdysvalloissa). Näihin sisältyvät erityisesti IP-osoitteesi ja käyttäjätoimintosi.

EU-komissio on määrittänyt, että tietosuojan taso voi olla riittävä Yhdysvalloissa, jos tietoja käsittelevä yritys noudattaa Yhdysvaltojen ja EU:n välistä Privacy Shield -sopimusta, ja jos tietojen vienti Yhdysvaltoihin on suoritettu määritetyllä tavalla. Google Analytics -seurantakoodi suorittaa IP-osoitteen muuttamisen anonyymiksi ennen sen siirtämistä. Verkkosivusto käyttää Google Analytics -seurantakoodia, joka on laajennettu käyttämällä operaattoria gat._anonymizeIp() IP-osoitteiden keräämiseksi anonyymisti (IP-osoitteiden peittäminen).

- Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet

GDPR:n kohta 6(1)(a) joko Googlen rekisteröinnin aikana (kun Google-tili avataan ja sen tietosuojailmoitukset hyväksytään) tai jos et ole rekisteröitynyt Googlen kanssa, erillisellä suostumuksella sivustomme avauksen yhteydessä.

- Tietojen käsittelyn tavoite

Google käyttää näitä tietoja puolestamme analysoidakseen vierailusi tälle verkkosivustolle, koostaakseen raportteja verkkosivuston toiminnoista ja toimittaakseen meille lisäpalveluita liittyen verkkosivuston ja internetin käyttöön. Selaimesi tarjoamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muiden Google LLC:lle kuuluvien tietojen kanssa.

- Tietojen säilytyksen kesto.

Google säilyttää kyseiset tiedot web-seurannan tarpeellisuuden mukaan niin kauan kuin kyseisen verkkopalvelun toteuttamisen kannalta on välttämätöntä. Tietojen kerääminen ja säilytys tapahtuu nimettömänä. Jos yhteys henkilötietoihin on olemassa, tiedot poistetaan välittömästi, edellyttäen, että niihin ei liity oikeudellisia velvoitteita. Poistaminen suoritetaan joka tapauksessa säilytysvelvoitteen vanhenemisen yhteydessä.

- Valitus- ja poistotoimenpiteet

Voit estää henkilötietojesi keräämisen ja välittämisen Googlelle (erityisesti IP-osoitteesi) sekä näiden tietojen käsittelemisen Googlen toimesta, jos deaktivoit komentosarjakoodien suorituksen selaimessasi, asennat selaimeesi komentosarjan esto-ominaisuuden (esimerkkejä osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com) tai aktivoit selaimesi ”älä seuraa” -asetuksen. Voit lisäksi estää Googlea keräämästä Google-evästeen muodostamia tietoja verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite), sekä näiden tietojen analysoimisen Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavilla olevan selaimen laajennuksen (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Google -turvallisuus- ja tietosuojaperiaatteet löytyvät osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

Ulkoisten verkkopalveluiden integrointi ja tietojen käsittely EU:n ulkopuolella

Käytämme verkkosivustollamme verkkopalveluiksi kutsuttua ulkoisten tarjoajien aktiivista JavaScript-sisältöä. Kun käytät verkkosivustoamme, nämä ulkoiset tarjoajat saattavat vastaanottaa henkilötietoja, jotka liittyvät vierailuusi verkkosivustolla. Tässä tapauksessa on mahdollista, että tiedot käsitellään EU:n ulkopuolella. Voit estää tämän asentamalla JavaScriptin esto-ohjelman, kuten selaimen NoScript-laajennuksen (www.noscript.net) tai deaktivoimalla JavaScriptin selaimessasi. Tämä saattaa aiheuttaa, että käyttämäsi verkkosivustot toimivat rajoitetusti.

Käytämme seuraavia verkkopalveluita:

Doubleclick
Sivustollemme on ladattu Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, Yhdysvallat) (jäljempänä Doubleclick) verkkopalvelu. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivustomme täyden toiminnallisuuden. Tämän seurauksena selaimesi saattaa lähettää henkilötietoja Doubleclick-palveluun. Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on GDPR:n kohta 6(1)(f). Laillinen intressi koostuu verkkosivuston virheettömästä toiminnasta. Doubleclick on sertifioinut itsensä EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sopimuksen perusteella (katso https://www.privacyshield.gov/list). Tietojen poistaminen suoritetaan heti, kun niiden keräystarkoitus on täytetty. Katso lisätietoja siirrettyjen tietojen käsittelystä Doubleclickin tietosuojalausunnosta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit estää Doubleclick-palvelua keräämästä tai käsittelemästä tietojasi deaktvoimalla komentosarjakoodin suorittamisen selaimessasi tai asentamalla komentosarjojen suorituksen estävän laajennuksen selaimeesi (esimerkkejä suoritusta estävistä laajennuksista on osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com).

Google
Sivustollemme on ladattu Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, Yhdysvallat) (jäljempänä Google) verkkopalvelu. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivustomme täyden toiminnallisuuden. Tämän seurauksena selaimesi saattaa lähettää henkilötietoja Googlelle. Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on GDPR:n kohta 6(1)(f). Laillinen intressi koostuu verkkosivuston virheettömästä toiminnasta. Google on sertifioinut itsensä EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sopimuksen perusteella (katso https://www.privacyshield.gov/list). Tietojen poistaminen suoritetaan heti, kun niiden keräystarkoitus on täytetty. Katso lisätietoja siirrettyjen tietojen käsittelystä Googlen tietosuojalausunnosta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit estää Google-palvelua keräämästä tai käsittelemästä tietojasi deaktivoimalla komentosarjakoodin suorittamisen selaimessasi tai asentamalla komentosarjojen suorituksen estävän laajennuksen selaimeesi (esimerkkejä suoritusta estävistä laajennuksista on osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com).

Google Video
Sivustollemme on ladattu Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, Yhdysvallat Video) (jäljempänä Google) verkkopalvelu. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivustomme täyden toiminnallisuuden. Tämän seurauksena selaimesi saattaa lähettää henkilötietoja Google Videolle. Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on GDPR:n kohta 6(1)(f). Laillinen intressi koostuu verkkosivuston virheettömästä toiminnasta. Google Video on sertifioinut itsensä EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sopimuksen perusteella (katso https://www.privacyshield.gov/list). Tietojen poistaminen suoritetaan heti, kun niiden keräystarkoitus on täytetty. Katso lisätietoja siirrettyjen tietojen käsittelystä Google Videon tietosuojalausunnosta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit estää Google Video -palvelua keräämästä tai käsittelemästä tietojasi deaktivoimalla komentosarjakoodin suorittamisen selaimessasi tai asentamalla komentosarjojen suorituksen estävän laajennuksen selaimeesi (esimerkkejä suoritusta estävistä laajennuksista on osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com).

Google API-sovellusliittymät
Sivustollemme on ladattu Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, Yhdysvallat (jäljempänä Google API-sovellusliittymät)) verkkopalvelu. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivustomme täyden toiminnallisuuden. Tämän seurauksena selaimesi saattaa lähettää henkilötietoja Google API -sovellusliittymille. Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on GDPR:n kohta 6(1)(f). Laillinen intressi koostuu verkkosivuston virheettömästä toiminnasta. Google API -sovellusliittymä on sertifioinut itsensä EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sopimuksen perusteella (katso https://www.privacyshield.gov/list). Tietojen poistaminen suoritetaan heti, kun niiden keräystarkoitus on täytetty. Katso lisätietoja siirrettyjen tietojen käsittelystä Google API -sovellusliittymän tietosuojalausunnosta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit estää Google API -sovellusliittymää keräämästä tai käsittelemästä tietojasi deaktivoimalla komentosarjakoodin suorittamisen selaimessasi tai asentamalla komentosarjojen suorituksen estävän laajennuksen selaimeesi (esimerkkejä suoritusta estävistä laajennuksista on osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com).

Googletagmanager.com
Sivustollemme on ladattu Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, Yhdysvallat) (jäljempänä Googletagmanager.com) verkkopalvelu. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivustomme täyden toiminnallisuuden. Tämän seurauksena selaimesi saattaa lähettää henkilötietoja Googletagmanager.comiin. Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on GDPR:n kohta 6(1)(f). Laillinen intressi koostuu verkkosivuston virheettömästä toiminnasta. Googletagmanager.com on sertifioinut itsensä EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sopimuksen perusteella (katso https://www.privacyshield.gov/list). Tietojen poistaminen suoritetaan heti, kun niiden keräystarkoitus on täytetty. Katso lisätietoja siirrettyjen tietojen käsittelystä Googletagmanager.comin tietosuojalausunnosta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit estää Googletagmanager.com-palvelua keräämästä tai käsittelemästä tietojasi deaktivoimalla komentosarjakoodin suorittamisen selaimessasi tai asentamalla komentosarjojen suorituksen estävän laajennuksen selaimeesi (esimerkkejä suoritusta estävistä laajennuksista on osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com).

gstatic
Sivustollemme on ladattu Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, Yhdysvallat) (jäljempänä gstatic) verkkopalvelu. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivustomme täyden toiminnallisuuden. Tämän seurauksena selaimesi saattaa lähettää henkilötietoja gstatic-palveluun. Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on GDPR:n kohta 6(1)(f). Laillinen intressi koostuu verkkosivuston virheettömästä toiminnasta. gstatic on sertifioinut itsensä EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sopimuksen perusteella (katso https://www.privacyshield.gov/list). Tietojen poistaminen suoritetaan heti, kun niiden keräystarkoitus on täytetty. Katso lisätietoja siirrettyjen tietojen käsittelystä gstatic-palvelun tietosuojalausunnosta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit estää gstatic-palvelua keräämästä tai käsittelemästä tietojasi deaktivoimalla komentosarjakoodin suorittamisen selaimessasi tai asentamalla komentosarjojen suorituksen estävän laajennuksen selaimeesi (esimerkkejä suoritusta estävistä laajennuksista on osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com).

YouTube
Sivustollemme on ladattu Google LLC -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043, Yhdysvallat) (jäljempänä YouTube) verkkopalvelu. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivustomme täyden toiminnallisuuden. Tämän seurauksena selaimesi saattaa lähettää henkilötietoja YouTube-palveluun. Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on GDPR:n kohta 6(1)(f). Laillinen intressi koostuu verkkosivuston virheettömästä toiminnasta. Youtube on sertifioinut itsensä EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sopimuksen perusteella (katso https://www.privacyshield.gov/list). Tietojen poistaminen suoritetaan heti, kun niiden keräystarkoitus on täytetty. Katso lisätietoja siirrettyjen tietojen käsittelystä YouTube -palvelun tietosuojalausunnosta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit estää YouTube-palvelua keräämästä tai käsittelemästä tietojasi deaktivoimalla komentosarjakoodin suorittamisen selaimessasi tai asentamalla komentosarjojen suorituksen estävän laajennuksen selaimeesi (esimerkkejä suoritusta estävistä laajennuksista on osoitteessa www.noscript.net tai www.ghostery.com).

Tietoja evästeiden käytöstä

Käsiteltyjen henkilötietojen laajuus

Käytämme useilla sivustoilla evästeitä, jotta voimme ohjata eräitä verkkosivustomme toimintoja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi voi tallentaa tietokoneellesi. Nämä tekstitiedostot sisältävät merkkijonoja, joiden avulla selain voidaan tunnistaa selvästi, kun verkkosivustoa käytetään toistuvasti. Evästeen säilyttämistä kutsutaan myös evästeen asettamiseksi.

Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet

GDPR:n kohta 6(1)(f) (laillinen intressi). Oikeudellinen intressimme muodostuu verkkosivustomme täydellisen toiminnallisuuden ylläpitämisestä, sen käytettävyyden parantamisesta ja yksittäisen asiakkaan lähestymistavan ohjaamisesta. Yksittäisten verkkosivuston käyttäjien tunnistaminen evästeteknologian avulla on mahdollista vain, jos vierailija on antanut aiemmin vastaavat henkilötiedot erillisen sopimuksen perusteella.

Tietojen käsittelyn tavoite

Verkkosivustomme asettavat evästeitä säilyttääkseen verkkosivuston toiminnallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Lisäksi evästeteknologia antaa mahdollisuuden tunnistaa yksittäisiä vierailijoita nimimerkkien avulla ts. yksilö tai satunnainen tunnus, ja tämä mahdollistaa henkilökohtaisemman palvelun tarjoamisen.

Tietojen säilytyksen kesto.

Evästeitämme säilytetään, kunnes ne poistetaan selaimestasi tai istuntokohtaisten evästeiden tapauksessa istunnon päättymiseen saakka.

Valitus- ja poistotoimenpiteet

Voit halutessasi säätää selaimesi asetukset seuraavasti: evästeiden asettaminen estetään yleisesti ja sinulle vain ilmoitetaan niistä, voit hyväksyä evästeet tapauskohtaisesti tai evästeet hyväksytään aina. Evästeitä voidaan asettaa erilaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi, että voidaan tunnistaa, onko tietokoneesi jo muodostanut yhteyden verkkotarjouksiin (pysyvät evästeet) tai viimeisten näkemiesi tarjousten tallentamiseen (istuntokohtaiset evästeet). Käytämme evästeitä käyttömukavuuden parantamiseen. Jotta voit käyttää mukavuutta parantavia ominaisuuksiamme, suosittelemme, että hyväksyt verkkosisältömme evästeet.

Muussa tapauksessa valitus- ja poistotoimenpiteet noudattavat vastustusoikeuden ja vaateiden yleisiä sääntöjä poistamisesta tietosuojalain mukaan, kuten tässä tietosuojailmoituksessa on jäljempänä kuvattu.

Tietoturva ja tietosuoja, tiedonvälitys sähköpostin avulla

Henkilötietosi suojataan käyttämällä keräyksen, säilytyksen ja käsittelyn aikana teknisiä ja organisatorisia menetelmiä siten, että tiedot eivät ole kolmansien osapuolten käytettävissä. Emme voi taata sähköpostin avulla lähetettyjen salaamattomien tietojen täydellistä tietoturvaa, kun tietoja siirretään IT-järjestelmiimme. Tämän vuoksi suosittelemme käyttämään salattua tiedonvälitystä tai lähettämään tiedot vaatimalla suurta luottamuksellisuutta.

Suostumuksen peruminen – tietojen paljastaminen ja muutospyynnöt – tietojen poistaminen ja estäminen

Sinulla on oikeus vastaanottaa tallennetut tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa korjata tietosi, estää niiden käyttö tai poistaa tietosi. Poistamme tietosi ensimmäisen pyyntösi jälkeen, jos tämä ei ole lakisääteisten määräysten vastaista. Voit peruuttaa meille myöntämämme henkilötietojesi käyttöoikeuden milloin tahansa. Voit lähettää seuraavaan osoitteeseen pyynnön ehdotusten kanssa tietojesi paljastamisesta, poistamisesta ja korjauksesta viittaamalla tietoihisi:

Tamron Europe GmbH
Robert-Bosch-Strasse 9
50769 Köln
Sähköposti: info(at)tamron.de
Faksi: +49 (221) 669544 -404

Muutoksenhakuoikeus sääntelyviranomaiselle GDPR:n kohdan 77(1) mukaisesti

Jos epäilet, että tietojasi käsitellään laittomasti, voit tietysti pyytää ongelmaan tuomioistuimen täsmennystä. Yllä mainitusta huolimatta sinulla on myös mahdollisuus ottaa yhteyttä sääntelyviranomaiseen. Sinulla on oikeus muutoksenhakuun siinä EU:n jäsenvaltiossa, jossa asuin- tai työpaikkasi sijaitsee ja/tai siinä jäsenvaltiossa, jossa oletettu rikkomus tapahtuu. Toisin sanoen voit valita sääntelyviranomaisen, johon otat yhteyttä, yllä mainittujen paikkojen perusteella. Sääntelyviranomainen, jolle vetoomus lähetetään, ilmoittaa sinulle lähetyksesi tilasta ja tuloksista, mukaan lukien mahdollisuudesta oikeudellisiin korjaaviin toimenpiteisiin GDPR:n kohdan 78 mukaisesti.

Tekijä:

© IT-Recht-Kanzlei DURY – www.dury.de

© Website-Check GmbH – www.website-check.de

Palvelu ja asiakastuki