Mededeling over firmware-update voor Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD (Model A036)

We zijn blij om mee te kunnen delen dat de firmware-update voor de 28-75mm F/2.8 Di III RXD (model A036) voor spiegelloze full-framecamera's met E-vatting van Sony nu beschikbaar is. De firmware-update is beschikbaar via de body van Sony-camera's met E-vatting.

Firmware-updateservice is nu beschikbaar voor 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon met Canon EOS M50 (EOS Kiss M)

Dit is een update met betrekking tot onze aankondiging in maart over compatibiliteitsproblemen tussen de 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon en de Canon EOS M50-body (EOS Kiss M) die onlangs werd geïntroduceerd.

Melding over compatibiliteit tussen Canon EOS 6D X Mark II en Tamron objectieven (over functies van aberratiecorrectie door het objectief)

Graag wijzen we u op het volgende als u een Tamron-lens op de Canon EOS 6D Mark II gebruikt.

Melding over compatibiliteit tussen Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV en Tamron objectieven (over functies van aberratiecorrectie door het objectief)

Wij willen u vragen om, indien u een Tamron objectief met een Canon EOS 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV camera gebruikt de 'lensaberratiecorrectie' UIT te schakelen in het cameramenu vóór gebruik. U kunt de functie echter alleen uitschakelen in de programmamodi (Creatieve modi), d.w.z. in 'AE-programma', 'Sluitertijd', 'Diafragma' en 'Handmatig'.

A notice regarding compatibility issue with the Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II and availability of firmware update service (About AF functions on Live View mode)

We wish to notify you that the AF functions of the following interchangeable lenses for Canon, which have been produced before May 11th, 2015 and have not updated firmware when there were the firmware update service announcements below, do not function in Live View mode when used on the Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II.

Kennisgeving over firmware-update voor 18-200 mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon

We willen u op de hoogte brengen van de beschikbaarheid van een firmware-update voor onze 18-200 mm F/3.5-6.3 Di III VC (Model B011) voor Canon.

Firmware-update beschikbaar voor SP 90mm F/2.8 Di MACRO1:1 VC USD (Model F017) voor Canon

Er is een firmware-update beschikbaar voor onze SP 90mm F/2.8 Di MACRO1:1 VC USD (Model F017) voor Canon.

Firmware-updateservice voor SP 35mm F/1.8 Di VC USD (F012) en SP 45mm F/1.8 Di VC USD (F013)

Wij willen u hiermee op de hoogte brengen dat er eenfirmware-updatebeschikbaaris voor onze SP 35mm F/1.8 Di VC USD (Model F012) en SP 45mm F/1.8Di VC USD (Model F013) objectieven.

Kennisgeving betreffende compatibiliteitsproblemen met de Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II en de beschikbaarheid van de firmware-updateservice (over AF-functies in de Live View-modus)

Wij willen u op de hoogte brengen dat de AF-functie van de volgende verwisselbare objectieven voor Canon, die zijn geproduceerd vóór 11 mei 2015 en waarvan de firmware niet werd bijgewerkt met de onderstaande aankondigingen van firmware-updates, niet werkt in de Live View-modus bij gebruikt op de Canon EOS 200D, 77D, 800D, 1D X Mark II, 5D Mark IV, 6D Mark II.

Bericht omtrent compatibiliteitsproblemen met de EOS 80D en beschikbaarheid van firmware-updateservice

We melden u dat de AF-functies op de volgende verwisselbare objectieven voor Canon die geproduceerd werden voor 11 mei 2015 en waarvoor na aankondiging van firmware-updateservice geen firmware-updates zijn geïnstalleerd, niet werken in liveweergavemodus bij gebruik op de op 25 maart 2016 jongstleden in Japan uitgebrachte EOS 80D.