SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2

Beter en sneller fotograferen met teleobjectieven

SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2

Beter en sneller fotograferen met teleobjectieven

Het nieuwe SP 70-200mm F/2.8 G2 (Model A025) teleobjectief heeft een nog hogere beeldkwaliteit dan het alom geprezen A009 model, betere VC (vibratiecorrectie), snellere en nauwkeurigere autofocus en een kortere MOD (minimale scherpstelafstand) voor nog flexibeler werken. En met de compatibele Tamron teleconverters kunt u de brandpuntsafstand nog verder vergroten.

Geheel in lijn met de innovatieve technologie van de SP-serie is het objectief ontworpen op duurzaamheid en flexibiliteit en is het robuust genoeg voor iedere situatie.

Brandpuntafstand [mm] 70-200
Grootste diafragmaopening F/2,8
Kortste scherpstelafstand [m] 0,95
Maximum zoompercentage 1:6,1
Filtermaat [mm] 77
Gewicht [g] 1500g Canon / 1485g Nikon
+ Meer bijzonderheden

Hier ontdekt u of dit objectief op uw camera past

SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2

Uitvoering en functies

Hoge resolutie en prachtige bokeh

Every aspect of the SP 70-200mm F/2.8 G2 (Model A025) zoom has been improved, providing high image quality and enhanced bokeh throughout. Optical design features include XLD (eXtra Low Dispersion) and LD (Low Dispersion) glass to eliminate chromatic aberrations across the entire zoom range, ensuring optimum resolution— even at the edges. eBAND Coating designed exclusively for this new zoom offers superior anti- reflection properties, greatly minimizing flare and ghosting. And refined bokeh provides spectacular background effects from nearly any angle.

Nauwkeurig in volle actie

De USD (Ultrasonic Silent Drive) ringmotor wordt door twee krachtige microcomputers aangestuurd voor supersnel en nauwkeurig scherpstellen. Met continu handmatig e override kunt u de automatische scherpstelling direkt corrigeren, zonder dat er een schakelaar omgezet moet worden.

Krachtige vijf stops Tamron beeldstabilisatie

De Tamron VC* beeldstabilisatie is de beste in zijn klasse en werkt tot 5 stops** (volgens de CIPA standaards). Bovendien heeft u met dit objectief de keuze uit drie VC-modi, waaronder een modus uitsluitend voor panning. U kunt nu de VC-modus

kiezen die het beste bij de omstandigheden past waaronder u fotografeert, en scherp en trillingvrij uit de hand fotograferen, zelfs bij weinig licht.

* Binnen de 70-200mm F/2.8 telezoomobjectieven voor Full-Frame DSLR-camera's. (per januari 2017, Bron: Tamron.)

** Bij gebruik van VC MODUS 3 Voor Canon: bij gebruik op de 5D-MKIII· Voor Nikon: bij gebruik op de D810

Het compacte alternatief van de SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 voor Sony E-Mount

De 70-180mm F/2.8 Di III VXD levert bijna dezelfde prestaties als zijn zusje, SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2, die voor de spiegelreflexcamera's van Canon en Nikon is ontworpen. De beide klassieke, lichtsterke zoomobjectieven hebben een diafragma van F/2.8, een snelle en nauwkeurige autofocus en een vergelijkbaar hoge beeldkwaliteit. Dankzij hun nagenoeg identieke brandpuntsbereik zijn ze beide geschikt voor een groot aantal veeleisende opnamesituaties. Ze worden bijvoorbeeld veel voor portret- en sportfotografie ingezet.


Overige productkenmerken

Super Performance

Tamron's Super Performance-reeks is een objectieflijn die voldoet aan de hoogste eisen.

Internal Focusing (IF)-systeem

De uitschuiflengte van het objectief wijzigt niet bij het focussen en de grens van de autofocus van de wordt aanzienlijk korter over het volledige focusgedeelte.

VC (Vibration Compensation)

De VC-Beeldstabilisator zorgt voor scherpe en bewegingsvrije beelden en een rustig zoekerbeeld.

USD (Ultrasonic Silent Drive)

Krachtige ultrasoonmotor voor snelle en dynamische beelden. Fluisterstil en precies. Handmatige regeling is altijd mogelijk.

eBAND Coating

Nano-gestructureerde veredelingslaag tegen ongewenste reflecties en artefacten.

LD (Low Dispersion)

Lenselement voor een grotere beeldscherpte en correctie van chromatische aberraties.

Zoom-lock-mechanisme (ZL)

Beschermt tegen ongewenst uitschuiven van de objectieftubus.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Schrijf u hier in

Service & Helpdesk