70-210mm F/4 Di VC USD

Vergroot uw bereik en lleg de Schoonheid vast

70-210mm F/4 Di VC USD

Reis licht, blijf scherp

De veelzijdige 70-210 mm F /4 Di VC USD (model A034) is de kroon op onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van telezoomobjectieven. De A034 heeft drie LD-lenselementen (lage dispersie) om chromatische aberratie tijdens het fotograferen te corrigeren. Zo maakt u foto's die scherp zijn tot aan de randen van het beeld. Bovendien levert dit uiterst fraaie bokeh-effecten op wanneer u close-ups maakt. Deze lichte en compacte telezoom is ideaal voor op reis. Vanaf nu kunt u zonder bepakking reizen en tegelijkertijd uw fotografiemogelijkheden enorm uitbreiden.

Brandpuntafstand [mm] 70-210
Grootste diafragmaopening F/4
Kortste scherpstelafstand [m] 0,95m
Maximum zoompercentage 1:3.1
Filtermaat [mm] 67mm
Gewicht [g] 860g (Canon), 850g (Nikon)
+ Meer bijzonderheden

Hier ontdekt u of dit objectief op uw camera past

70-210mm F/4 Di VC USD

Uitvoering en functies

Ontdek de schoonheid van close-ups

Dankzij de toonaangevende* maximale vergrotingsmaatstaf van 1:3.1 heeft deze telezoom een scherpstelafstand tot slechts 0,95 m. Kom dichter bij uw onderwerp en ervaar de vrijheid van fotografie.

* Onder verwisselbare 70-200-mm F/ 4 objectieven

voor Full-Frame spiegelreflexcamera's (januari 2018; Tamron)

Uitstekende AF en betrouwbare VC (trillingscompensatie)

Het A034 objectief bevat Tamrons dubbel MPU-systeem: een speciale microprocessor voor trilingscompensatie en een andere voor bediening van het objectiefsysteem, inclusief AF. Elke MPU heeft een DSP-blok voor razendsnelle signaalverwerking. Dit blok combineert betrouwbare trilingscompensatie met uitzonderlijke AFprestaties. De Tamron VC-beeldstabilisatie geeft 4 stops winst.** De USD-ringmotor (ultrasone stille aandrijving) biedt een uitstekende respons en aandrijving voor geavanceerd scherpstellen op hoge snelheid. Daarnaast kunt u met de functie voor direkte handmatige scherpstelling het objectief gelijk handmatig scherpstellen zonder steeds tussen de AF-MF modi te hoeven schakelen.

** Voldoet aan CIPA-standaard. Voor Canon: EOS-5D MKIII Voor Nikon: D810.

Interne zoom: betrouwbaar en stabiel

Een intern zoommechanisme handhaaft het zwaartepunt tijdens het fotograferen, voor stabielere prestaties. De interne zoom biedt in combinatie met de vochtbestendige constructie een comfortabele fotografische ervaring. Doordat de totale lengte van het objectief tijdens het zoomen niet wijzigt, kunt u bovendien gemakkelijk fotograferen tegen hindernissen, zoals tralies of gaas in een dierentuin.


70-210mm F/4 Di VC USD

Optionele accessoires

Optionele statiefgondel met Arca Swiss-snelkoppelingsplaat

Een solide handgreep met slank ontwerp voor draaggemak. Dankzij de eenvoudige bevestiging en verwijdering kunt u bovendien de beste methode van fotograferen kiezen op basis van uw behoeften.

Tamron-teleconverters

Vergroot uw brandpuntsafstand: kies uit twee optionele teleconverters. De teleconverter 1.4x (model TC-X14) vergroot de brandpuntsafstand 1,4 keer. De teleconverter 2.0x (model TCX20) biedt twee keer de brandpuntsafstand voor ultrazoom.

Meer opties. Meer vrijheid. Tamron TAP-in-Console

De optionele compatibiliteit met de Tamron TAP-in-Console biedt u een USB-verbinding van uw objectief naar uw pc, zodat

u gemakkelijk de firmware kunt bijwerken. U kunt bovendien functies aanpassen, zoals fijnafstelling van de cherpstelpositie

van de autofocus.


Overige productkenmerken

USD (Ultrasonic Silent Drive)

Krachtige ultrasoonmotor voor snelle en dynamische beelden. Fluisterstil en precies. Handmatige regeling is altijd mogelijk.

VC (Vibration Compensation)

De VC-Beeldstabilisator zorgt voor scherpe en bewegingsvrije beelden en een rustig zoekerbeeld.

LD (Low Dispersion)

Lenselement voor een grotere beeldscherpte en correctie van chromatische aberraties.

Internal Focusing (IF)-systeem

De uitschuiflengte van het objectief wijzigt niet bij het focussen en de grens van de autofocus van de wordt aanzienlijk korter over het volledige focusgedeelte.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Schrijf u hier in

Service & support