18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD

Met slechts één objectief van groothoek tot en met ultra-tele.

Één objectief voor alle brandpuntsafstanden, van groothoek tot en met ultra-tele!

De 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD biedt met circa 27 mm t/m 450 mm (in vergelij k met Full-Frame) een groot brandpuntsbereik. Het is wereldwij d het eerste zoomobjectief met 16,6-voudige vergroting voor APS-C-mirrorless camera's. Het biedt alle voordelen van een all-inone- zoomobjectief dat voor talloze fotografi sche toepassingen geschikt is. Het zorgvuldig uitgebalanceerde optische systeem is opgebouwd uit meerdere speciale lenzen, waardoor een 16,6-voudige vergroting met de hoogste beeldkwaliteit mogelij k is. De resolutie blij ft over het volledige brandpuntsafstand van het optische centrum tot en met de beeldrand constant hoog. Net als bij andere objectieven van Tamron voor mirrorless camera's is de fi ltermaat 67 mm.

Brandpuntafstand [mm] 18-300
Grootste diafragmaopening F/3.5-6.3
Kortste scherpstelafstand [m] 0.15m , 0.99m (TELE)
Maximum zoompercentage 1:2 (WIDE) / 1:4 (TELE)
Filtermaat [mm] 67
Gewicht [g] 620g
+ Meer bijzonderheden

Hier ontdekt u of dit objectief op uw camera past

18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD

Uitvoering en functies

Fascinerend opnamen met maximale vergrotingsmaatstaf van 1:2

Vergeleken met andere all-in-onezoom- objectieven beschikt de 18-300mm F3.5-6.3 Di III-A VC VXD met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,15 m bij een brandpuntsafstand van 18 mm en een maximale vergrotingsmaatstaf van 1:2, over indrukwekkend goede macro-opnamemogelijkheden.

Een zoomobjectief dat geschikt is voor talloze onderwerpen en toepassingen.

Panoramaopnamen van vergezichten of fascinerende architectonische details, de 18-300 mm (komt overeen met Full- Frame 27-450 mm) laat niets te wensen over. Ook voor portret- en macrofotografi e is dit brandpuntsbereik ideaal.

De beste AF uit zijn klasse met VXD-technologie

Het autofocus-systeem van de 18-300mm F/3.5-6.3 VC VXD is gebaseerd op de door Tamron ontwikkelde VXD lineaire motortechnologie. Deze stelt snel en nauwkeurig scherp op het onderwerp. Zelfs als de telezoom op 300 mm staat, wordt er vanaf de minimale instelafstand tot oneindig zeer snel scherpgesteld. Aangezien de autofocus bij na geluidloos zij n werk doet, is het objectief ook ideaal voor foto- en video-opnamen in situaties waarbij absolute stilte gewenst is.

VC-beeldstabilisator voor scherpe opnamen

Het objectief beschikt over Tamron's VC-beeldstabilisering. Dit corrigeert ongewenste camerabewegingen bij slechte lichtomstandigheden, zoals binnenshuis of na zonsondergang. Bovendien is de VC voorzien van kunstmatige intelligentie die bij video-opnamen met een brandpuntsafstand tot 70 mm automatisch de optimale VC-insteling kiest.


Overige productkenmerken

VC (Vibration Compensation)

De VC-Beeldstabilisator zorgt voor scherpe en bewegingsvrije beelden en een rustig zoekerbeeld.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Schrijf u hier in

Service & Helpdesk