17-35 mm F/2.8-4 Di OSD

Fantastische groothoekfoto's, ligt comfortabel in de hand

17-35 mm F/2.8-4 Di OSD

Uitstekende beeldkwaliteit en maximaal comfort

Leg geweldige beelden vast in indrukwekkende momentopnames

De 17-35mm F/2.8-4 Di OSD (model A037) is een compact en licht ultragroothoekzoomobjectief dat een uitstekende beeldkwaliteit biedt. Speciale optische glazen maken een uitgebreide correctie van chromatische aberratie mogelijk, die bijzonder vaak verschijnt bij ultragroothoekobjectieven. Het afbeeldingsvermogen is op het gebied van scherpte en contrast vergelijkbaar met dat van professionele objectieven. Op basis van het zoombereik van 35mm-standaardgroothoek tot en met 17mm-ultragroothoek is dat 17-35mm, voorbestemd voor rapportage- en landschapfotografie, maar ook geschikt voor allerlei andere opnamesituaties. Met een lengte van precies eenmaal 90 mm, een diameter van 83,6 mm en een gewicht van slechts 460 g is het objectief bijzonder handzaam. De korte afstand van 0,28 m en de grote diafragmaopening maken opnames met bijzonder fraaie achtergrondonscherpte mogelijk. Met de 17-35mm F/2.8-4 Di OSD legt u de bijzondere atmosfeer van het moment vast in unieke opnamen.

Hier ontdekt u of dit objectief op uw camera past

17-35 mm F/2.8-4 Di OSD

Uitvoering en functies

Nieuwe antireflexcoating Optimaal voor tegenlichtopnames

Sterk tegenlicht leidt vaak tot ongewenste reflecties in het objectief. Tamron heeft bij de ontwikkeling van de 17-35mm

F/2.8-4 Di OSD er bijzondere aandacht aan besteed deze beeldfouten te elimineren door een uitgebreide, meerfasige silmulatie-analyse. Bovendien werd de optische constructie geoptimaliseerd en het afbeeldingsvermogen totaal gemaximaliseerd. De BBAR-coating (Broad-Band Anti-Reflection) zorgt voor een hoge transmissie en voorkomt schaduwbeelden en strooilicht.

Bijzonder gemakkelijke autofocus

De autofocusmotor beschikt over een nieuw-ontwikkelde OSDmodule (Optimized Silent Drive), die geruisloze scherpstelling

mogelijk maakt. Daarmee is het objectief ideaal voor situaties waarbij bij het fotograferen absolute stilte vereist is. Op basis van de AF-reactiesnelheid, de hoge focusprecisie en de uitstekende prestaties bij de beeldvolging mist u, ook bij opname van bewegende beelden, nooit het perfecte moment.

Optimale bescherming door fluorcoating en weerbestendige constructie.

De frontlens is voorzien van een water- en vetafstotende fluorcoating. Deze maakt het reinigen van het lensoppervlak makkelijker en beschermt de lens tegen krassen of schade door bijvoorbeeld vuil, stof, vocht of vingerafdrukken. Talrijke afdichtingen zorgen bij outdooropnames voor extra weerbescherming.


17-35 mm F/2.8-4 Di OSD

Optionele accessoires

TAMRON TAP-in Konsole

De 17-35mm F/2.8-4 Di OSD is compatibel Tamron TAP-in Konsole (Model TAP-01), waarover firmwareupdates worden geïnstalleerd en door de gebruiker gedefinieerde instellingen (bijvoorbeeld AFfocusposities) worden gemaakt.


Overige productkenmerken

Service & Helpdesk